Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-02@19:57:44 GMT

بورسیه ۲۰ دانشجوی نخبه افغانستانی در یزد

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۸۰۴۹

دانشجوبان نخبه افعانستانی در دانشگاه علوم پزشکی یزد بورسیه شدند.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی با اشاره به ظرفیت آموزشی این دانشگاه در کشور، گفت: دولت افغانستان 20 دانشجوی نخبه خود به ایران اسلامی معرفی و در نهایت با هماهنگی های انجام شده در دانشکده پردیس بین الملل یزد پذیرش شدند.   دکتر محمدرضا میرجلیلی در خصوص پذیرش دانشجویان نخبه افغانستانی در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، به فارس اظهار کرد: با همکاری مرکز نخبگان کشور و سفیر کشورهای ایران و افغانستان، دانشجویانی که از نخبگان علمی کشور افغانستان هستند و از طریق بورسیه پذیرفته شدند و در چهار دانشگاه برتر ایران از جمله دانشکده پردیس بین الملل شهید صدوقی یزد جهت تحصیل در دوره پزشکی عمومی، به مدت هفت سال مهمان جمهوری اسلامی ایران خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به پذیرش ۲۰ دانشجو افغانستانی در استان یزد، افزود: از این تعداد دانشجوی بورسیه در پردیس بین الملل یزد، شش نفر دختر و ۱۴ نفر پسر هستند.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: این دانشجویان پس از انجام ازمایش تست پی سی ار و کارت واکسن در خوابگاه‌های دانشجویی مستقر شدند و از ابتدای مهرماه فعالیت اموزشی خود را آغاز می‌کنند.   دکتر میرجلیلی با بیان این‌که یزد آماده پذیرش دانشجویان نخبه کشور است، تصریح کرد: در حال حاضر  ۹۴ دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه علوم پزشکی یزد مشغول به تحصیل هستند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۸۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • ۱۷۰ دانشجوی نخبه امروز به حج عمره اعزام می‌شوند
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری