Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدحسین زارع  روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی  با خبرنگار ایرنا  با بیان اینکه ابتلا به اومیکرون از صعود آسانسوری به صعود پله ای رسیده است، افزود: پیش بینی ها این بود که  ۲ هفته گذشته آمار بستری های روازنه به ۵۰۰ نفر برسد اما با رعایت اصول بهداشتی ، این رقم اکنون به ۴۴۸ تَن رسیده است .   

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۹۳ نفر نیز در بخش های ویژه بیمارستان های بستری هستند  و خدمات درمانی دریافت می کنند از شهروندان خواست، همچنان اصول بهداشتی را رعایت و ضمن استفاده از ماسک ، واکسن نوبت های اول، دوم و سوم  را حتما تزریق کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع اضافه کرد: در حالیکه مدت زمان پنج پیک قبلی  سه ماهه بود اما در حال حاضر  پیک ششم به ۱۵ روز کاهش یافته است .

مدیر درمان  دانشگاه علم پزشکی یزد اظهار کرد:  هر اندازه تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا افزایش یابد به همان میزان باید خدمات سایر بخش ها را کم و به بخش های کرونایی اضافه کنیم. 

همچنین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد امروز اعلام کرد که  ۲۴ ساعت گذشته از ۵۳۳ نمونه گرفته شده از افراد مشکوک به ویروس کرونا در مراجعه به مراکز درمانی بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی سازمان جهانی بهداشتی ۳۲۷ فرد مبتلای قطعی به بیماری کووید -۱۹ در استان شناسایی شدند.

دکتر علیرضا اسلامی افزود: از این تعداد، ۶۹ نفر به دلیل وخامت حال عمومی آنها در بیمارستان‌های استان بستری شدند و ۲۵۸ نفر هم به دلیل خفیف بودن بیماری در منزل دوران نقاهت خود را طی می‌کنند.

به گفته وی در حال حاضر، ۴۷۴ فرد مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، ۱۱۶ نفر به دلیل وخامت حال عمومی آنها  در بخش مراقبت‌ های ویژه خدمات درمانی دریافت می‌کنند.

یزد با یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت ۱۱ شهرستان داردکه  هم اکنون از لحاظ رنگ بندی کرونایی وضعیت ۱۰ شهرستان قرمز  است. 

به گزارش ایرنا ویروس کرونا عامل بیماری کووید- ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛  طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

این ویروس با دستان آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود و کارشناسان همچنان توصیه می کنند مردم اصول سه گانه « شفا» یعنی  شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از ترددها و استفاده از ماسک را باید بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند.

حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود می‌یابند، برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد واکسن کرونا بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری اومیکرون ؛ سویه تازه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اومیکرون ویروس کرونا اومیکرون واکسن کرونا بهداشت و سلامت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۰۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ متخصص بیماری‌های داخلی و مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در استان همدان ۲۶۹ بیمار مبتلا به هموفیلی داریم که ۱۹۴ نفر از آنها نیازمند دریافت دارو به صورت مستمر هستند.

طوس کیانی افزود: این بیماری نوعی اختلال در خونریزی به طور وراثتی است و بیشتر با علائم کاهش انعقاد خون و کبودی‌های بدن پس از ضربه مشخص می‌شود.

به گفته این متخصص داخلی، هموفیلی با خونریزی مفصلی و تغییر شکل مفاصل و گاهی گوارشی و مغزی همراه می‌شود.

دکتر کیانی افزود: راه درمان این بیماری دریافت فاکتور‌های خونی به ویژه فاکتور‌های ۸ و ۹ است که از فراوده‌های خونی در کشور ما هم تهیه می‌شود و با تزریق به بیمار منتقل می‌شود، تا آنزیم‌های خون مبتلا به هموفیلی مشابه افراد سالم شود.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور