Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌محمد عبدلی اظهار داشت: برابر نتایج ارزشیابی و ممیزی نهایی به عمل آمده توسط مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد حائز شرایط پذیرش بیماران بین الملل شد.

وی ادامه داد: از این پس بیماران خارج از کشور می توانند نسبت به اخذ گواهی های درمانی بین المللی و ثبت بین المللی نتایج درمانی خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدلی با اشاره به زیر ساخت های لازم برای دریافت گواهی پذیرش بیماران بین الملل افزود: توسعه فضای فیزیکی شامل ساخت اتاق بستری و استراحت بیماران بین الملل، تشکیل پرونده بیماران به سه زبان انگلیسی، فارسی و عربی، سه زبانه شدن تابلوها و راه اندازی سایت به سه زبان از سری اقدامات انجام شده در پژوهشکده است.

وی با اشاره به مراجعه سالانه ۱۲ هزار زوج به این پژوهشکده اظهار داشت: چند سالی است که پژوهشکده طب تولید مثل یزد به عنوان قطب علمی کشور در درمان ناباروری شناخته شده به طوری که ۹۰ درصد مراجعه کنندگان از خارج از استان، سه درصد مراجعه کنندگان بومی و بقیه از خارج از کشور، این مرکز را برای درمان انتخاب می کنند.

معاون پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد تاکید کرد: خوشبختانه ۳۰ درصد زوج‌های ناباروری که به پژوهشکده طب تولید مثل یزد مراجعه می‌کنند، درمان می‌شوند و ناباروری آنها، به تولد نوزاد منتهی می‌شود که این آمار، آمار بسیار خوبی است.

عبدلی با اشاره به اهمیت ادامه دادن روند درمان گفت: زوج های نابارور در هر دوره درمان ۲۵ درصد شانس موفقیت دارند و با چند دوره مراجعه صاحب فرزند می شوند.

وی عنوان کرد: فعالیت این پژوهشکده به درمان ختم نمی شود و پژوهش پژوهشگران یزدی در زمینه های ژنتیک، سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی مطابق با استانداردهای روز دنیا در حال انجام است.

کد خبر 5468953

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد دانشگاه علوم پزشکی یزد درمان ناباروری ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه ماه رمضان 1401 مشهد خراسان رضوی هفته هنر انقلاب اسلامی ماه مبارك رمضان گرگان اردبیل شیوع کرونا ارتش جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۰۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حال حاضر روزانه حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین سرمست در حاشیه بازدید دادستان مرکز خوزستان از مجموعه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز که امروز با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود در اهواز به منظور توسعه و ایجاد یک بیمارستان ویژه چشم پزشکی انجام شد، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه حدود 350 تا 400 بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند و بیش از 30 عمل جراحی نیز در اتاق‌های عمل چشم این مرکز درمانی انجام می‌شود.

 وی افزود: بار بالای مراجعات و کمبود فضای فیزیکی موجب شده علی‌رغم ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی، شاهد نارضایتی و گاه مراجعه به سایر استان‌ها برای درمان باشیم.

سرمست گفت: در همین راستا و با توجه به وجود ظرفیت‌های درمانی در اهواز، از جمله بیمارستان طالقانی قدیم اهواز، در حال پیگیری هستیم که حضور امروز دادستان مرکز خوزستان نیز به همین منظور است.

در این بازدید، گزارشی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مجموعه چشم‌پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) ارائه شد.

صادق جعفری چگنی دادستان مرکز خوزستان نیز با ابراز خرسندی از ظرفیت‌های موجود در چشم پزشکی اهواز، بر لزوم حمایت از این حوزه تاکید و دستور پیگیری این موضوع را صادر کرد و مقرر شد در جلسه‌ای با حضور نمایندگان دانشگاه، این موضوع به صورت ویژه دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران