Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد پژوهشکده علوم تولید مثل یزد، گواهی IPD (پذیرش بیماران بین الملل) را از وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی دریافت کرد.

دکتر «علی محمد عبدلی» معاون پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد در این خصوص گفت: برابر نتایج ارزشیابی و ممیزی نهایی به عمل آمده توسط مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی، پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد حائز شرایط پذیرش بیماران بین الملل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از این پس بیماران خارج از کشور می توانند نسبت به اخذ گواهی های درمانی بین المللی و ثبت بین المللی نتایج درمانی خود اقدام کنند.

وی به زیر ساخت های لازم جهت دریافت گواهی پذیرش بیماران بین الملل اشاره کرد و افزود: توسعه فضای فیزیکی شامل ساخت اتاق بستری و استراحت بیماران بین الملل، تشکیل پرونده بیماران به سه زبان انگلیسی، فارسی و عربی، سه زبانه شدن تابلوها و راه اندازی سایت به سه زبان از سری اقدامات انجام شده در پژوهشکده است.

عبدلی با اشاره به مراجعه سالانه ۱۲ هزار زوج به این پژوهشکده، اظهار کرد: چند سالی است که پژوهشکده طب تولید مثل یزد به عنوان قطب علمی کشور در درمان ناباروری شناخته شده به طوری که ۹۰ درصد مراجعه کنندگان از خارج از استان، ۳ درصد مراجعه کنندگان بومی و مابقی از خارج از کشور، این مرکز را برای درمان انتخاب می کنند.

وی تاکید کرد: خوشبختانه ۳۰درصد زوج‌های ناباروری که به پژوهشکده طب تولید مثل یزد مراجعه می‌کنند، درمان می‌شوند و ناباروری شان، به تولد نوزاد منتهی می‌شود که این آمار، آمار بسیار خوبی است.

معاون پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد با اشاره به اهمیت ادامه دادن روند درمان گفت: زوج های نابارور در هر دوره درمان ۲۵ درصد شانس موفقیت دارند و با چند دوره مراجعه صاحب فرزند می شوند.

عبدلی تصریح کرد: فعالیت این پژوهشکده به درمان ختم نمی شود و پژوهش پژوهشگران یزدی در زمینه های ژنتیک، سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی مطابق با استانداردهای روز دنیا در حال انجام است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پژوهشکده علوم تولید مثل يزد پذیرش بیماران بین المللی پژوهشکده علوم تولید بیماران بین الملل پذیرش بیماران تولید مثل یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران